voorpagina 1400x400

Biografie

Wendy Koevoets is geboren op 18 juni 1986 in Roosendaal.

Al vanaf haar geboorte werd Wendy opgevoed met muziek die uit de jukebox van haar ouders klonk. Rondjes draaien en met haar rokje zwieren deed ze al vanaf haar jonge kinderjaren. Rond haar 16e jaar kwam ze erachter dat niet alleen dansen, maar ook zingen een grote passie van haar is. Zo kwam ze na verschillende bandjes terecht bij de amusementsband "Highlight" waar ze 5 jaar als zangeres op vele feestjes mocht optreden.

FJ175691blackandwhite250In het brede repertoire van de amusementsband werd duidelijk dat haar muzikale liefde toch echt bij de Rock and Roll lag.

Om de Rock and Roll liefde te combineren met haar passie voor het zingen en optreden, heeft Wendy besloten om als solo-artieste op te gaan treden met de naam "Wendy Woop". In kleding die direct terugdenkt aan de oude Rock & Roll tijd, het haar in de bekende golfslag en natuurlijk met oude liedjes en leuke melodietjes uit de "Swifties".

Om haar promotie goed op gang te brengen had Wendy een leuke muziekdemo nodig die past bij haar nieuwe ideeën. Daarom ging ze naar Manfred Jongenelis, de producer van vele bekende Nederlandstalige artiesten zoals bijvoorbeeld John West, Corry Konings (en vele, vele anderen) ...
Na het horen van Wendy's stem en ideeën had Manfred toch wel meer serieuze plannen;
Manfred: "Waarom nemen we niet de stap om ook echt iets uit te brengen zodat heel Nederland kennis met je kan maken!?"

En zo onstond het unieke geluid van Wendy Woop; een zangeres die Engelstalige liedjes uit de 'Swifties' tijd laat herleven met Nederlandstalige teksten.

Inmiddels zijn er al diverse single's uitgebracht (zie: 'releases') en timmert ze lekker aan de weg. Heel vaak zult u Wendy horen bij vele radiostations zoals RadioNL en is ze vaak te zien op TV Oranje.

Natuurlijk zingt Wendy nog steeds de bekende Engelstalige klassiekers tijdens haar optredens. Ze is te boeken als tape-act (30 minuten) of samen met Collin van Mook (zie https://collinvanmook.nl/) voor een afwisselende sound met Nederlandstalige volksmuziek, haar rock 'n roll en duetten van hun samen!

 

Contact

Boekingen en informatie via e-mail:
Email: info@wendywoop.nl

Social Media

Volg mij op

facebook stamp 150 youtube stamp 150 instagram stamp 150

Webdesign & Hosting: Entertainment Services